top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJulia Quist

2017 Happy New Beginnings


Het is een tijd geleden dat ik zo ontzettend heb uitgekeken naar het nieuwe jaar. Het jaar 2016 zat vol verrassingen, een paar mooie ups, maar ook behoorlijk wat downs. So, bring on 2017, ik ben er klaar voor! Numerologisch gezien is 2017 een 1 jaar. We beginnen letterlijk aan een nieuwe cyclus. Een frisse start, actie, ontwikkeling, vernieuwing, groei, initiatief, originaliteit, leiderschap - het zijn allemaal woorden die bij de 1 energie passen en ik voel ze van mijn tenen tot mijn kruin. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. En dat vier ik in stijl en vol trots met de lancering van mijn nieuwe website en blog; een eerste stap naar groei en vernieuwing, zowel persoonlijk als met Karmalijn! Maar ik ben ook benieuwd naar jouw plannen? Welke groei wil je zelf graag zien in het nieuwe jaar en weet je al wat jouw eerste stap is die je gaat zetten? Want wie op zoek is naar ontwikkeling en groei, zal zelf de eerste stap moeten zetten. "Verbeter je wereld, begin bij jezelf"! Happy New Beginnings!!

Gyan Mudra: Yoga handpositie ter versterking van de (spirituele) groei'

Karma is a gift that gives you lessons for your souls personal growth, and will continue to bring these lessons back around until you've learned them♡


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page