top of page

Hi! Mijn naam is Julia Quist  
 

Een aantal jaar geleden liep ik tegen mijn eigen patronen en valkuilen op. Ogenschijnlijk had ik alles voor elkaar. Een hele toffe job in de muziekindustrie, 3 bloedjes van kinderen en daarnaast was ik ook een webshop begonnen om mijn creatieve ei kwijt te kunnen. Een totaal onhaalbare situatie, zeker gezien het feit dat ik me voor alles en iedereen extreem verantwoordelijk voel (valkuil1) en ook nog eens alles perfect (valkuil2) wil doen. Ik voelde me een circusartiest die 20 verschillende bordjes omhoog hield en had bijna geen tijd om adem te halen. Niet te doen! Het eerste dat verdween was mijn betaalde baan in de muziek. Met pijn in het hart koos ik ervoor om daar afstand van te doen. Het bleek uiteindelijk wel de allerbeste stap in mijn persoonlijke ontwikkeling te zijn! 

Langzaamaan kwam ik erachter dat ik heel goed voor ieder ander zorgde, maar mezelf volledig verwaarloosde. Ik gunde mezelf niet eens hobbies. Totdat ik de opleiding Handlezen bij Ellen Duim tegen kwam. Ik dacht: "dat vind ik interessant". En voor het eerst in jaren koos ik om iets voor mijzelf te gaan doen. 
Bij de eerste les was voor mij duidelijk: dit is thuis komen, dit is wat me te doen staat, dit gaat voorbij hobby. Eindelijk heb ik mijn missie & passie gevonden! Het was het begin van een nieuw transformatieproces!
De weg van angst naar vertrouwen.
 

De eerste stappen in het opzetten van een eigen praktijk volgde in januari 2016. Karmalijn was een feit! 

Wat het handlezen voor mij zo bijzonder maakt zijn de prachtige ontmoetingen die plaats vinden, want als ik handen lees mag ik meekijken in de spiegels van de ander, in jouw spiegels. 

 

Ik vertel je niets wat je niet al weet, en kijk met een objectieve blik naar jouw handen, naar jouw verhaal en help je op weg in je eigen transformatieproces.

Je weet dat een rups niet zomaar een vlinder wordt, daar gaat een heel proces met de nodige groeipijnen aan vooraf. Je handen laten precies zien waar jij zit in je proces. Wat zijn jouw beperkende overtuigingen, wat zijn je patronen en valkuilen die je tegen houden om daar te komen waar naar je verlangt te zijn. 

 

Ik houd je jouw spiegels voor, zodat jij weer verbinding kunt maken met je eigen kracht en met je verlangen, waardoor je niet meer vanuit angst of twijfel, maar met vertrouwen de stappen kunt zetten die je al zo lang wilt maken. 

 

Benieuwd naar wat je eigen handen je te vertellen hebben? Ik lees ze met liefde. 

bottom of page