Hi! Mijn naam is Julia Quist  

Graag neem ik je even mee op mijn weg naar het handlezen: 

Een aantal jaar geleden liep ik tegen mijn eigen patronen en valkuilen op. Ogenschijnlijk had ik alles voor elkaar. Een hele toffe job in de muziekindustrie (muziek is mijn passie!), 3 bloedjes van kinderen en daarnaast was ik ook een webshop begonnen om mijn creatieve ei kwijt te kunnen. Een totaal onhaalbare situatie, zeker gezien het feit dat ik me voor alles en iedereen extreem verantwoordelijk voel (valkuil1) en ook nog eens alles perfect (valkuil2) wil doen. Ik voelde me een circusartiest die 20 verschillende bordjes omhoog hield en had bijna geen tijd om adem te halen. Niet te doen! Het eerste dat verdween was mijn betaalde baan in de muziek. Met pijn in het hart koos ik ervoor om daar afstand van te doen. 

Langzaamaan kwam ik erachter dat ik heel goed voor ieder ander zorgde, maar mezelf volledig verwaarloosde. Ik gunde mezelf niet eens hobbies. Totdat ik de opleiding Handlezen bij Ellen Duim tegen kwam. Ik dacht: "dat vind ik interessant". En voor het eerst in jaren koos ik om iets voor mijzelf te gaan doen. 
Bij de eerste les was voor mij duidelijk: dit is thuis komen, dit is wat me te doen staat, dit gaat voorbij hobby. Eindelijk heb ik mijn missie gevonden! Het was het begin van een nieuw transformatieproces!

 

De eerste stappen in het opzetten van een eigen praktijk volgde in januari 2016. Karmalijn was een feit! 

Wat het handlezen voor mij zo bijzonder maakt zijn de prachtige ontmoetingen die plaats vinden, want als ik handen lees mag ik meekijken in de spiegels van de ander, in jouw spiegels. Ik vertel je niets wat je niet al weet, ik kijk met een objectieve blik naar jouw handen, naar jouw verhaal en geef waar nodig en mogelijk inzichten en tips mee. 
 

Benieuwd naar wat je eigen handen je te vertellen hebben? Ik lees ze met liefde. 

 

​© 2016 - 2020 Karmalijn
 

Correspondentieadres: Chartreusestraat 20, 1339GL Almere | tel: 06-41610673 |
KvK: 65045718 | BTW ID: NL001637208B83 | ABN AMRO rekeningnummer: NL02ABNA0560662270

Locaties: Amsterdam | Hilversum | Almere | Den Bosch | Schiedam