top of page

HANDLEZEN is absoluut GEEN hocus pocus of toekomst voorspellen en al helemaal geen waarzeggerij.

 

Het gaat over jou! Over de kwaliteiten die je hebt meegekregen, over de patronen waar je tegenaan loopt, over momenten in je leven die impact hebben gehad. 

Het geeft inzicht & inspiratie in hoe je het verleden in het nu draagt. En de toekomst: die laat zich niet voorspellen, je hebt namelijk altijd een keus!

 

Handlezen als handvat tot persoonlijke groei

Als je goed naar je handen kijkt, dan vallen er waarschijnlijk dingen op waar je niet eerder bij stil hebt gestaan. Misschien staan je vingers scheef, of zie je dat de lijnen in je linkerhand heel anders lopen dan in je rechterhand. Al deze ogenschijnlijke toevalligheden zeggen iets over jou; over je karakter, over de ervaringen die je op hebt gedaan, de uitdagingen en valkuilen waar je tegenaan loopt, maar ook over je talenten en kwaliteiten.

Als handlezer  houd ik je een spiegel voor om je te  helpen herinneren aan datgene wat je diep van binnen al weet. Je kunt zo zonder oordeel en los van al je overtuigingen naar jezelf kijken. 
 Je handen zijn immers
 de spiegels van je lichaam & je ziel. 


Lijnen veranderen            
Belangrijk om te weten is dat de lijnen in je handen kunnen veranderen. Toekomst voorspellen wordt hierdoor al onmogelijk. Je hebt altijd een keus! Handlezen gaat vooral over wie je in wezen bent en waar je verlangen zit, maar ook hoe je dat in de wereld zet.  Ben je op zoek naar het antwoord op de vraag ‘wat wil ik eigenlijk', 'wat is mijn passie'? Of zit je in een burn-out, sta je op het punt een studie te kiezen, of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat het lijnenspel in je handen te vertellen heeft? Laat je dan inspireren door een handlezing, ik lees ze met liefde.
 

JE HANDEN ZIJN DE SPIEGELS VAN JE LICHAAM & JE ZIEL

HET CONSULT

Een consult duurt 1 1/2 uur en bestaat uit de volgende onderdelen:
 

  • Het maken van handafdrukken 

  • De daadwerkelijke handlezing 

  • Doornemen van de Numeroscoop

 
De lezing mag worden opgenomen. Je kunt je eigen opname apparatuur meenemen (smartphones/ipads hebben vaak een dictafoon, of er zijn speciale opname apps te downloaden). Heb je dit allemaal niet, dan kan ik het voor je opnemen en toesturen per mail. Echter, ik kan geen garantie geven voor de geluidskwaliteit of eventuele technische mankementen.  

 

Naast de handlezing pas ik numerologie toe en maak ik een numeroscoop. Deze wordt aan het eind van de handlezing besproken.

De handafdrukken mag je meenemen naar huis. Omdat je handen veranderen is het leuk om de progressie te kunnen zien als je later weer eens een consult boekt. 

Kosten handlezing:  €175,- per consult 

DUO sessies zijn ook mogelijk. Bijvoorbeeld een moeder-dochter sessie, een vriendinnensessie of een relatie lezing. Kosten: €350,-. Voor een factuur op bedrijfsnaam komt er 21% BTW bovenop de consultprijs. 


Ik houd praktijk op diverse locaties, waaronder:
AMSTERDAM | HILVERSUM | ALMERE | DEN BOSCH | SCHIEDAM

WHAT PEOPLE SAY

"Enorm bijzonder wat Julia allemaal in mijn handen kon lezen, het was spot on. Niks dat ik niet al wist, maar het is heel erg fijn dat wat diep van binnen zit wat dichter naar de oppervlakte wordt gebracht. Ik ging met een heel prettig gevoel naar huis en dat werkt nog steeds door." 

bottom of page