top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJulia Quist

Jan Magazine Tussen Droom & Doel

Pinch me … am I dreaming?Heb jij het nieuwste Jan Magazine “tussen droom & doel” al gezien!?

Over dromen gesproken!!! Dat ik zelf in de Jan sta kan ik nauwelijks bevatten. Maar je komt er echt niet omheen gezien het prachtige up close and personal portret gemaakt door Brenda van Leeuwen Fotografie. Dank je wel Brenda je weet de essentie vast te leggen En een big thanks en shout out naar Selien Koster voor het toffe verhaal!!

Stop alsjeblieft nooit met dromen! Het maakt niet uit hoe klein of groot

Belangrijk is om je bewust te worden van wat er tussen droom&doel zit.


Voor mij zit daar altijd durf & doen tussen.

Zonder de durf & doen was ik nooit bij mijn doel (en dus ook niet bij mijn droom) uitgekomen.


Ik heb het ook vaak niet gedurfd hoor. Ik heb me regelmatig verscholen achter oude overtuigingen en heb vastgehouden aan de veiligheid van wat ik kende. Maar op den duur brengt je dat niet verder. Je voelt gewoon dat er meer is. Je dromen zijn groter dan waar je nu bent. En dan heb je echt de durf & doen nodig. Samen met een liefdevolle schop onder je kont, om het oude vertrouwde te doorbreken zodat je je droom waar kunt maken.


Ik kan het iedereen aanraden! Dreams do come true!


45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page