IETS TE VIEREN? 
Een verjaardag? Een vrijgezellenfeest? 

Misschien denk je er niet 1-2-3 aan, maar een handlezer op het feest maakt je dag of avond echt compleet! 
Mijn ervaring is dat het handlezen de groep verbindt op een hele bijzondere manier! 

Reactie naar aanleiding van een vrijgezellenfeest: 

"We hebben gister echt een superdag gehad, mede dankzij jouw workshop! 
We hebben er nog lang over nagekletst en vonden het allemaal heel bijzonder en leuk. En iedereen heeft mooie inzichten gekregen!
We vonden ook dat je het heel integer en goed deed allemaal, complimenten!"

De duur en de opzet van het handlezen is afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie. Wil je een op maat gemaakt voorstel, druk dan op onderstaande button.

HANDLEZEN: INZICHT & INSPIRATIE

PERSONEELSFEEST | TEAMBUILDING 

 

Handlezen: een mooie toevoeging voor uw personeelsfeest! De meest gehoorde opmerking die ik krijg "we hebben het nog vaak over het handlezen op ons feest." Zie het handlezen als een manier om uw personeel te verbinden. Ze krijgen in korte sessie vrij veel informatie en zullen met nieuwe inzichten & vernieuwde inspiratie het feest verlaten. 

 

 

Teambuilding: In teams werk je met verschillende type mensen. Hoe werken zij onderling? Hoe verloopt de communicatie binnen het team? De handen geven inzicht in deze communicatiestijlen. Waar zit het knelpunt, of waar vullen de teamleden elkaar juist aan. 
Een teamsessie handlezen geeft inzicht in deze processen. 

 

Wilt u graag een offerte aanvragen, dan kan dat middels onderstaande button. Graag ontvang ik informatie over de gelegenheid, het aantal deelnemers en de locatie. Op basis hiervan zal ik een passende offerte sturen. 
 

Workshop Handlezen & Yoga

Wat hebben yoga & handlezen gemeen?


Ze vragen beiden om lief te zijn voor jezelf en los te komen van al de oordelen die je over jezelf hebt. In deze zachte, maar zeer krachtige workshop combineren we het handlezen met Kashmir yoga en gaan we op reis door de elementen (aarde, water, vuur & lucht).

De workshop bestaat uit:
• Individuele korte handlezing door Julia Quist
• Het ervaren van de elementen (waar voel je weerstand, waar voel je je “in je element”)
• Kashmir/hatha yoga door Sanny Bijvoet - www.sanchariyoga.nl
• Meditatie & mudra’s (krachtige handgebaren)

Wij werken met kleine groepen om echt de diepte in te kunnen gaan, vandaar dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. 

Deze inspirerende workshop begint met een algemene introductie van het handlezen, gevolgd door de individuele handlezingen. Daarna beginnen we de yogales met een eenvoudige houding om te aarden. Van daaruit nemen we plaats in de cirkels van edelstenen om ieder element afzonderlijk te ervaren.

Locatie: div. landelijke yogascholen


Heb je zelf een Yogaschool en wil je de workshop graag aanbieden op jouw school, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.  

WORKSHOP HANDLEZEN & YOGA | MET HAND EN HART IN VERBINDING